Activiteiten op Zaton Holiday Resort

Het Zaton Holiday Resort beschikt over een gezellige winkelstraat en diverse terrassen,  restaurants en bars. Overdag is er een bijzonder uitgebreid animatieprogramma en s ‘avonds heeft u de keuze om een van de traditionele dansgelegenheden aan het strand te bezoeken of de grootste disco, genaamd Saturnus, van de streek te bezoeken op loopafstand van de camping.

De vele restaurants bieden een rijk gastronomisch en zeer betaalbaar aanbod. Dineren in één van de restaurants, waar exquise en plaatselijke cuisine geserveerd wordt. Een lekkere pizza scoren of even snel een hap halen bij een selfservice restaurant behoren eveneens tot de mogelijkheden. Aansluitend ontspannen genieten van een lekker drankje in een van de cafés of beach bar met live muziek. Of zoek de rust op bij ons huisje en drink een heerlijk wijntje op het terras.

Het zandstrand bestaat uit twee delen en is circa 1,5 kilometer lang en breed. Het is zeer kindvriendelijk aangezien het een heel geleidelijk aflopende bodem kent, waarbij de eerste 100 meter bijna niet dieper wordt. Bij het strand bevindt zich ook een kleine marinehaven met diverse aanlegplaatsen en een boothelling. Het verwarmd (voor- en naseizoen) zwembadcomplex bestaat uit een zwembad voor volwassenen en een gescheiden zwembad voor (kleine) kinderen. Daarnaast vindt u een kinderspeelplaats, kinderopvang resp. kids club met binnen speelruimte en een openlucht theater.

Tal van sporten kunt u beoefenen in het Zaton Holiday Resort. Zo kunt u of uw kinderen gaan paardrijden, is er een tennispark met 12 tennisbanen en een tennisschool, een professionele duikschool, zijn er voetbal- en basketbalvelden en minigolf. Eveneens is er veel amusement voor de kinderen waaronder een speelhal, een auto- en motorrace circuit voor kinderen tot 10 jaar, een trapeze, trampolines, luchtkussens, grote glijbaan, etc.

De camping heeft verschillende onderscheidingen ontvangen en is sinds 2005/06 een vier sterren camping. Het gebied bestrijkt 30 hectare en er zijn 1500 stand- en campingplaatsen welke liggen tussen 50 en 500 meter afstand van het zandstrand, de zee en andere faciliteiten. De camping is gedeeltelijk aangepast voor gehandicapten. Huisdieren zijn toegestaan op de camping en op sommige delen van het strand.

Voor een impressie van het park kunt u deze filmpjes bekijken

Camping Village Zaton
Camping Village Zaton 2Informatie aanvragen

Ja! Ik wil graag op vakantie naar Kroatie en ontvang meer informatie over:

Ik heb van Your Second House gehoord via:

Hier zitten we

Kaart Kroatie

  Adres in Nederland
P.O. Box 1124
NL-8200 BC Lelystad
Mobiel +31 (0)6 55 704 510
Tel. +31 (0)320 289 484