Locatie

Het Zaton Holiday Resort is gelegen in de wonderschone en in sommige delen nog ongerepte Kroatische provincie Dalmatië op circa 15 km van de voormalige Romeinse nederzetting Zadar. Het is perfect geschikt voor familievakanties, vermaak en sport. Maar zeker ook om lekker tot rust te komen en te genieten van zon, zee en strand.

Afstand vanaf Utrecht is 1570 km, waarbij u vanaf Nederland tot aan Zadar snelweg heeft. Via Ryanair is Zadar ook snel en goedkoop bereikbaar met het vliegtuig. Vertrek vanaf vliegveld Weeze in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen, of via Charlerloi (=Brussel Zuid). Op de luchthaven Zadar huurt u eenvoudig een auto of neemt u een taxi naar het Zaton Holiday Resort. Binnen 25 minuten stapt u voor de deur van Your Zaton House uit en ligt de sleutel voor u klaar.
Adres Zaton Holiday Resort: Dražnikova 76t, HR-23232 Nin, Croatia (parceel nr. 849)
Kijkt u voor meer info ook op www.ryanair.com en www.lulic.hr (autohuur). Voor de best geprijsde taxi bel Taxi Maxi +385 (0)98 839 588 of +385 (0)91 524 33 09.

Het Zaton Holiday Resort is één van de meest geliefde vakantieparken van Kroatië. Het park is gelegen in een baai en wordt omringd door een groot pijnboombos, heeft een 1,5 kilometer lang privé zandstrand en vele wandelpaden. Voor zowel een actieve als ontspannen vakantie kan de hele familie hier terecht. Het dorpje Zaton ligt op circa 1500 meter van het park, evenals het historisch dorpje Nin.

Het Zaton Holiday Resort bestaat uit een camping en een appartementencomplex. De camping is de ideale plek om met de familie de vakantie door te brengen. De camping bestrijkt een gebied van 30 hectare en ligt tussen de pijnbomen waardoor er veel schaduw is. Op de camping zijn er standplaatsen en stacaravans beschikbaar. De camping is gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden.

Informatie aanvragen

Ja! Ik wil graag op vakantie naar Kroatie en ontvang meer informatie over:

Ik heb van Your Second House gehoord via:

Hier zitten we

Kaart Kroatie

  Adres in Nederland
P.O. Box 1124
NL-8200 BC Lelystad
Mobiel +31 (0)6 55 704 510
Tel. +31 (0)320 289 484