Voorzieningen

De mobile home ligt op de camping op een perceel van 100m2 met nummer 849 in zone B (zone A is alleen toegangelijk voor tenten en campers). Afstand tot strand is paar minuutjes lopen (circa 500 meter) en dichtbij de supermarkt. Zie ook het plattegrond (pdf plattegrond). Het perceel is ruim en de mobile home biedt veel privacy en ligt in een rustige straatje. Er is ruime parkeergelegenheid en een klein tentje voor de kinderen kan geplaatst worden. De mobile home is 32m2, voorzien van een groot houten en gemeubileerd terras met o.a. 6 luxe zitstoelen (incl. kussens), een grote houten eettafel en een gezellig zithoekje.

Door de gunstige ligging onder een paar grote bomen blijft het binnen lekker koel. Bovendien is de mobile home uitgerust met een aircosysteem. Er mag niet gerookt worden in de mobile home en er mogen geen huisdieren in.

In de mobile home is een woonkamer met zitbank, eettafel met 4 stoelen en een complete keuken met afwasmachine, elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, Senseo en een normaal koffieapparaat en eet-, drink- en kookgerei. Er zijn 2 slaapkamers met 4 slaapplaatsen. In de huiskamer kan nog 1 extra slaapplaats gecreëerd worden op de bank. Desgewenst mag nog een zelf meegebrachte luchtbed worden neergelegd. Er is een apart toilet en een badkamer met een douche en wastafel met kastje. Verder aanwezig satelliet TV, DVD speler met diverse DVD films, baby campingbed voor kinderen tot circa 3 jaar, babystoel en speelgoed voor kinderen. Voor de rest kunt u gebruik maken van een aantal privé spullen waaronder een bolderkarretje, luchtbedden voor op het water, bootje, een badje voor de kleine, voetbal, badminton set, ed.

Informatie aanvragen

Ja! Ik wil graag op vakantie naar Kroatie en ontvang meer informatie over:

Ik heb van Your Second House gehoord via:

Hier zitten we

Kaart Kroatie

  Adres in Nederland
P.O. Box 1124
NL-8200 BC Lelystad
Mobiel +31 (0)6 55 704 510
Tel. +31 (0)320 289 484