Your Second House

Your Second House heeft als doel om mensen de kans te bieden om de beperkt beschikbare vrijetijd als echte “quality time” door te brengen op een mooie alternatieve locatie. Even weg van de dagelijkse drukte en hectiek in de eigen omgeving. Geniet van een fijne tijd samen met geliefden, kinderen, ouders, grootouders en vrienden.

De eerste locatie die wij aanbieden is “Your Zaton House” een luxe mobile home in het nummer 1 vakantiepark van Kroatië, het Zaton Holiday Resort. Wij streven er naar de komende jaren meerdere aantrekkelijke locaties en bestemmingen aan te bieden voor een paar dagen weg, een lange vakantie of wellicht zelfs een vast eigen “tweede” plekje. Een plek waar je op je gemak bent, je thuis voelt, kan uitrusten, plezier kan hebben en met anderen lekker kan genieten van de welverdiende vrije tijd.

Een andere bestemming van uw vakantie in Kroatië, is het huren van een zeilboot of motorjacht. Wat denkt u van een fantastische zeilvakantie op de prachtige Adriatische Zee met meer dan 1200 eilanden. Lekker zeilen (met of zonder schipper), zwemmen, ’s avonds aanleggen in de baai of marine van een onbekend eiland of bij pittoreske plaatsen als Trogir of Dubrovnik, en genieten van lekker eten en een heerlijk wijntje op de boot.

Informatie aanvragen

Ja! Ik wil graag op vakantie naar Kroatie en ontvang meer informatie over:

Ik heb van Your Second House gehoord via:

Hier zitten we

Kaart Kroatie

  Adres in Nederland
P.O. Box 1124
NL-8200 BC Lelystad
Mobiel +31 (0)6 55 704 510
Tel. +31 (0)320 289 484